Leden-updates

Hierbij een kort overzicht van de laatste updates, naast het gepubliceerde nieuws op de homepagina:

• Toernooi-aankondiging: HET OPEN VEENS
    Na 2 jaar pakken we de jaarlijkse Veense traditie weer op. Aan het einde van het schaakseizoen organiseert de Veenendaalse Schaak Vereniging “Het Open Veens”.
    Het Open Veens toernooi wordt dit jaar gespeeld in 7 ronden, op de volgende donderdagavonden: 19 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni en 7 juli.
    Aan dit toernooi doen altijd schakers uit de hele regio mee. Alle informatie is te vinden op de website: https://www.openveens.nl
  • 28-10-2021 Het Spionnetje is verstuurd op 31-okt.
  • 03-10-2020 Oudere berichten niet meer zichtbaar op de Home page. Na verloop van jaren loopt de home page over van berichten. Berichten van vorige seizoenen zijn hier nu niet meer zichtbaar. Ze zijn echter nog steeds aanwezig op de site en te vinden via o.a.:

Handige Links:

Indien leden toegang willen krijgen, stuur dan een mail naar de Webmaster.
Uit oogpunt van beveiliging kan er ’s nachts tussen 01:00-07:00 niet worden ingelogd.